ukenru
ukrayinski-oborontsi-znischili-sklad-boyepripasiv-garmatu-ta-rszv-voroga-na-kinburnskiy-kosi-ok-pivden

Українські оборонці знищили склад боєприпасів, гармату та РСЗВ ворога на Кінбурнській косі – ОК «Південь»

 • 1188191 переглядiв

КИЇВ. 5 березня. УНН. Точними ударами ракетно-артилерійських підрозділів по позиціях ворога на Кінбурнській косі було знищено артилерійську гармату, реактивну систему залпового вогню та склад з боєприпасами окупантів. Про це повідомив спікер ОК “Південь” Владислав Назаров, передає УНН.

Цитата

«Ефективна робота наших ракетно-артилерійських підрозділів шляхом нанесення точних вивірених ударів по вогневих позиціях ворога на Кінбурнській косі викреслила з використання одну артилерійську гармату та реактивну систему залпового вогню. Урочистим феєрверком відгукнувся і склад боєприпасів, що окупанти тримали на косі», - повідомив Назаров.

Він також повідомив, що «в ході відпрацювання, в тому числі, за підтримки авіації Повітряних сил, по району зосередження окупаційних військ та техніки на лівобережжі демілітарізовано щонайменше 18 рашистів, 3 одиниці озброєння та військової техніки». Остаточні результати дорозвідуються.

Водночас речник ОК «Південь» повідомив, що обстановка в зоні відповідальності залишається складною, але Сили оборони півдня тримають її під контролем.

Ворог не припиняє обстрілів мирного правобережжя Херсонщини і його населення, На Миколаївщині продовжує тероризувати морські транспортні шляхи з Кінбурнської коси.

«За минулу добу в зоні відповідальності зафіксовано 8️5 ворожих обстрілів, в основному по житлових кварталах, приватних подвір’ях, а також по портовій інфраструктурі. Одна людина загинула, троє цивільних мешканців дістали поранення різного ступеня тяжкості», - повідомив Назаров.

Українські Національні Новини

Війна