ukrayinski-oborontsi-na-khersonschini-postavili-rf-pered-skladnim-taktichnim-viborom-britanska-rozvidka

Українські оборонці на Херсонщині поставили рф перед складним тактичним вибором - британська розвідка

 • 723991 переглядiв

КИЇВ. 19 липня. УНН. Інтенсивні бої біля зруйнованого Антонівського мосту та у дельті Дніпра, поставили російське командування перед дилемою - чи посилювати свої війська в тому регіоні, за рахунок підрозділів, які стикаються з українським контрнаступом у Запорізькій області, йдеться у новому звіті на основі розвідданих Міноборони Великої Британії, пише УНН

Деталі

З початку липня 2023 року існує висока ймовірність активізації бойових дій в районі нижньої течії Дніпра, зазначають аналітики.

Окрім інтенсивних боїв на східному березі навколо невеликого українського плацдарму біля зруйнованого Антонівського мосту, невеликі підрозділи російських та українських військ також ведуть боротьбу за острови в дельті Дніпра.

Обидві сторони використовують невеликі швидкісні моторні човни, а Україна успішно застосувала тактичні безпілотні літальні апарати односторонньої атаки для знищення деяких російських катерів.

Цитата

"росія стоїть перед дилемою, вирішуючи, чи відповідати на ці загрози посиленням Дніпровського угруповання військ за рахунок розтягнутих підрозділів, які стикаються з українським контрнаступом у Запорізькій області", - йдеться у звіті.

Доповнення

Зараз російська безпілотна авіація доволі потужно працює по всій лінії розмежування. Найбільше ворожих безпілотників, якими окупанти проводять повітряну розвідку, фіксується на Херсонщині, в руслі річки Дніпро. 10, 15, а інколи 20 безпілотників одночасно в зоні видимості наших радіолокаційних систем, повідомив речник Повітряних Сил ЗСУ Юрій Ігнат.

За словами речниці Сил оборони Півдня Наталія Гуменюк, час від часу диверсанти намагаються маневрувати, збираючи інформацію про рух Сил оборони, у так званій сірій зоні між островів у гирлі Дніпра. росіяни більше спостерігають за Силами оборони, і намагаються їм протидіяти, зокрема в тому, що розгортають максимум точок радіоелектронної боротьби.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Армія рф вночі атакувала Херсон "шахедами", з-під завалів врятували жінку

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    У Криму п’яту годину детонує склад боєприпасів

     • 586347 переглядiв

    В санкт-петербурзі невідомий влаштував вибух у банку

     • 330786 переглядiв

    На Черкащині вночі авіація збивала ворожі "шахеди" - ОВА

     • 380450 переглядiв