ukenru
ukrayinski-gimnastki-viboroli-chotiri-medali-u-finalakh-gran-pri

Українські гімнастки вибороли чотири медалі у фіналах Гран-прі

 • 11249 переглядiв

КИЇВ. 18 травня. УНН. Українські гімнастки вибороли три срібла і одну бронзу у фінальних змаганнях етапу Гран-прі в ізраїльському Холоні. Про це прес-служба Федерації гімнастики України, передає УНН.

В індивідуальній першості Влада Нікольченко здобула два срібла - у фіналах з обручем (18,65) і булавами (18,45). Ще одна українка Єва Мелещук виграла бронзову медаль у вправах зі стрічкою (15,55).

Також срібло виборола збірна України у групових вправах. Команда посіла друге місце у вправах з п'ятьма обручами (19,4).

Зазначимо, українська збірна напередодні в Холоні здобула срібну медаль у багатоборстві - за результатами двох виступів.

Окрім того, на юніорському турнірі українська команда у складі Христини Пограничної та Вікторії Онопрієнко посіла друге місце.

Також Х.Погранична змогла завоювати медалі в кожному з окремих видів: три срібла з м'ячем, булавами та стрічкою і бронзу з обручем.

Як повідомляв УНН, українські гімнастки Христина Погранична і Вікторія Онопрієнко завоювали ще 8 медалей на Всесвітній гімназіаді в Марокко.

Українські Національні Новини

Спорт