ukenru
ukrayinski-biatlonistki-ne-vviyshli-v-top-20-sprintu-kubka-svitu-v-antkholtsi

Українські біатлоністки не ввійшли в топ-20 спринту Кубка світу в Антхольці

 • 10520 переглядiв

КИЇВ. 18 січня. УНН. Жіночий спринт відкрив програму шостого етапу Кубку світу з біатлону, який проходить в італійському Антхольц-Антерсельві, передає УНН з посиланням на ФБУ.

Найвищий результат серед українок у Віти Семеренко, яка з одним промахом на лежці фінішувала 22-ю +1:21,1 хвилини відставання від переможниці норвежки Тіріл Екхоф (0) 21:05,3 хв.

До очкової зони потрапила Ірина Варвинець – 32-га. Їй не вдалося закрити лише одну мішень на стійці +1:39,9 хв. Натомість Валентина Семеренко і Ольга Абрамова опинилися поза 60-кою кращих – 64 і 74 місця відповідно. Семеренко здійснила два промахи, а Абрамова сумарно три.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джима та Семеренко піднялися в загальному заліку Кубку світу з біатлону

До п'єдесталу пошани також увійшла Лаура Дальмайєр (0) +12 с і чешка Вероніка Віткова (0) +20,6 с.

Варто відзначити, що у загальному заліку Кубка світу в топ-десятці з представниць української команди залишилася лише Віта Семеренко, яка йде дев'ятою. Лідерство як і раніше, у Кайси Макаряйнен, яка зберігає жовтий біб, навіть незважаючи на провальний старт сьогодні - 26-е місце.

Сьогоднішня гонка була останньою перед Олімпіадою для заліку Кубка націй, і в Корею наша збірна полетить у ранзі третьої команди сезону. Правда, відставання від француженок становить уже майже дві сотні очок, а на п'яти наступають італійки.

Додамо також, завтра в Антхольці відбудеться спринт у чоловіків.

Українські Національні Новини

Спорт