ukenru
ukrayinska-zbirna-postupilasya-u-chvertfinali-angliyi-z-rakhunkom-0-4

Українська збірна поступилася Англії у чвертьфіналі Євро-2020 з рахунком 0:4

 • 40038 переглядiв

КИЇВ. 3 липня. УНН. У чвертьфіналі Євро-2020 українська збірна на чолі із Андрієм Шевченком поступилася збірній Англії з рахунком 0:4, тим самим, дозволила англійцям пройти до півфіналу чемпіонату. Про це пише УНН.

Деталі

На четвертій хвилині зустрічі Україна – Англія відкрили рахунок англійці завдяки голу Гаррі Кейна. Форвард англійців зіграв на випередження у штрафному і з близької дистанції переграв Бущана, а Кейн втік від Кривцова.

Далі команда Андрія Шевченка намагалася атакувати, проте на початку другого тайму, на 46 хвилині Гаррі Магуайер забив 2-ий гол у ворота Бущана після подачі Шоу зі штрафного.

Автором третього голу став Гаррі Кей – форвард зробив навіс, вдаривши головою. Після сейву у виконанні Бущана після потужного удару Кейна на 63-й хвилині матчу у ворота збірної України прилетів 4 гол. Його автором став Джордан Хендерсон, який переправив м'яч з кутової подачі головою в сітку.

Гідний поєдинок команди Андрія Шевченка завершився з рахунком 0:4. Англія вперше забила 4 голи у матчі головного турніру з часу фіналу чемпіонату світу 1966 року.

У півфіналі Євро-2020 Англія зіграє зі збірною Данії.

Dreamland for England!

Going all the way? #EURO2020 pic.twitter.com/jbk35mQOef

— UEFA EURO 2020 (@EURO2020) July 3, 2021

Ми перебували у фан-зоні в Києві.

Українські Національні Новини

Спорт