ukenru
ukrayinska-fekhtuvalnitsya-stala-prizerkoyu-yuniorskogo-etapu-kubka-svitu

Українська фехтувальниця стала призеркою юніорського етапу Кубка світу

 • 8303 переглядiв

КИЇВ. 20 грудня. УНН. Українська шаблістка Олександра Бондар замкнула п'єдестал пошани на юніорському етапі Кубка світу в німецькому Дормагені, інформує УНН з посиланням на Національну федерацію фехтування України.

Українка успішно подолала груповий раунд, записавши в актив 5 перемог з 6-ти можливих, і стартувала в турі прямого вибування відразу в 1/32 фіналу. На цій стадії Бондар виграла в румунки Іоани Раду (15:13), далі обіграла італійку Клаудію Ротілі (15:12), вибила з боротьби американку Алексіс Енглейд (15:14), а в 1/4 турнірної таблиці виявилася сильнішою росіянки Валерії Кобзєвої (15:6).

Шлях до фіналу українській фехтувальниці перегородила інша представниця Росії Аліна Михайлова, яка перемогла Бондар з рахунком 15:5.

Примітно, що дана медаль стала першою для Бондар на юніорських етапах Кубка світу. Раніше українка потрапляла в призи тільки на турнірах серії кадетського циклу.

Відзначимо, що в Дормагені також змагалися юнаки. Найдалі за всіх із українців зумів пробитися Іван Писаренко, який показав 37-й результат.

Нагадаємо, українська чемпіонка ОІ-2012 після дворічної паузи виграла змагання з фехтування.

Українські Національні Новини

Спорт