ukenru
ukrayinska-biatlonistka-triumfuvala-na-gontsi-kubku-ibu-v-nimechchini

Українська біатлоністка тріумфувала на гонці Кубку IBU в Німеччині

 • 10539 переглядiв

КИЇВ. 18 січня. УНН. Кубок IBU в німецькому Арбері продовжився короткою індивідуальною гонкою у жінок (з 45-секундним штрафом за промах), передає УНН з посиланням на прес-службу ФБУ.

Даний старт ознаменувався першою особистою перемогою на дорослому рівні на міжнародних змаганнях для Юлії Журавок. Вона пройшла усі чотири вогневих рубежі без промахів та обігнала найближчу конкурентку шведку Слуф на 1 хвилину 1,9 с. Трійку замкнула ще одна шведка Хогберг.

Українка Яна Бондар на перших двох рубежах допустила 4 промахи сумарно, а ось третю і четверту стрільбу змогла пройти без штрафу – 11-й результат.

Марія Кручова, стартуючи в останніх номерах, майже з самого початку подарувала надії на хороший результат. На першій стрільбі одна мішень їй не скорилася, але пішли за тим два нулі вселяли оптимізм. Четвертий рубіж приніс ще один "0" від Кручової й високе підсумкове 4-е місце. До цього персонал-бест Кручової було - 10-е місце (спринт в Бейтостолене в сезоні 2016/2017).

Варто зазначити, що Ольга Абрамова повинна була стартувати 70-ю, але на старт короткою індивідуальної гонки так і не вийшла.

Українські Національні Новини

Спорт