ukenru
ukrayinki-zdobuli-nizku-nagorod-na-legkoatletichnikh-zmagannyakh-v-ispaniyi

Українки здобули низку нагород на легкоатлетичних змаганнях в Іспанії

 • 14186 переглядiв

КИЇВ. 16 червня. УНН. Іспанська Уельва приймала міжнародний легкоатлетичний турнір "MEETING IBEROAMERICANO DE ATLETISMO". Українки в ньому відсвяткували дві перемоги, завоювали два призових місця і додали до цього норматив для участі у чемпіонаті світу у Лондоні, інформує УНН з посиланням на ФЛАУ.

Ірина Герщанеко з результатом 1,90 м, показаним у третій спробі, виграла змагання зі стрибків у висоту.

Марія Шаталова фінішувала другою з бігу на 3000 метрів з перешкодами. З часом 9:36,56 хвилини вона поповнила список українських легкоатлетів, які виконали норматив для участі у чемпіонаті світу у Лондоні. Швидше дистанцію подолала лише марокканка Фадва Сіді Мадан (931,24 хв).

Галина Облещук була третьою зі штовхання ядра. У найкращій зі спроб, другій, вона відправила ядро на 17,64 м. Перемогла з рекордом турніру шведка Фанні Роос (18,09 м).

Олена Сідорська стала переможницею з бігу на 1500 метрів (забіг В). Дистанцію вона подолала за 4.13,89 хв.

Окрім того відзначимо п'яте місце Віталія Бутрима з бігу на 400 метрів (46,69 с), а Руслана Цихоцька після чотирьох заступів припинила участь у змаганнях з потрійного стрибка.

Як повідомляв УНН, стрибун у висоту Богдан Бондаренко став срібним призером першого для спортсмена етапу "Діамантової ліги" в Осло.

Українські Національні Новини

Спорт