ukenru
ukrayinka-otrimala-bronzu-na-etapi-kubka-svitu-z-kulovoyi-strilbi

Українка отримала бронзу на етапі Кубка світу з кульової стрільби

 • 181941 переглядiв

КИЇВ. 2 червня. УНН. Українська спортсменка Анастасія Німець виборола "бронзу" на етапу Кубка світу з кульової стрільби. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький, інформує УНН.

Цитата

"28-річна спортсменка Львівської школи вищої спортивної майстерності, представниця ФСТ "Динамо" Анастасія Німець увійшла у трійку найкращих у стрільбі з пістолета на 25 метрів", - написав він.

Деталі

На першому місці опинилась спортсменка з Болгарії, а на другому – з Угорщини. Усього ж за можливість позмагатись за медалі у цій дисципліні боролись понад 60 спортсменок з усього світу.

Крім того, Україна на змаганнях отримала "золото". Сергій Куліш показав найкращий результат у стрільбі з малокаліберної гвинтівки на 50 метрів з трьох положень. А напередодні срібними призерами стали мікст-пара Олена Костевич та Олег Омельчук.

Нагадаємо 

Українська велогонщиця Яна Беломоіна здобула перемогу у маунтинбайку на престижному турнірі XCO Kočevje, що пройшов у Словенії. Беломоіна тріумфувала у змаганнях із крос-кантрі C1, випередивши двох інших українок.

Українські Національні Новини

Спорт