ukenru
ukrayinka-17-rokiv-yshla-do-omriyanogo-vigrashu

Українка 17 років йшла до омріяного виграшу

 • 22283 переглядiв

КИЇВ. 15 квітня. УНН. Жительці Запорізької області Світлані Громовій 17 лютого цього року усміхнулася удача - вона стала мільйонером завдяки лотереї “Лото-Забава”, передає УНН.

14 квітня переможниця разом із чоловіком Миколою завітала до студії "Лото-Забава", де розповіла, як їй вдалося виграти мільйон і що тепер робитиме з виграними коштами.

Жінка зізналася, що має чималий досвід гри у "Лото-Забава" – купує лотерейні білети близько 17 років. Також, українка має досвід перемог у цю лотерею.

"Граю 17 років. Вигравала 4 тис. грн, 2,5 тис. грн. Побутову техніку вигравала", - зазначила вона.

Українка грає регулярно і, як правило, купує кілька лотерейних білетів.

"Один-два білети, інколи чотири - п'ять. В залежності від акцій, які проводить "Лото-Забава". І, зазвичай, на тираж вперед", - каже вона.

Про свій мільйонний виграш жінка дізналася з вуст ведучих "Лото-Забава".

"Я якраз дивилася ефір, закреслювала цифри. Чоловік у цей час був на вулиці. І коли я почула, що мільйон виграли у Запорізькій області - в мене був шок, одразу й не зрозуміла. Першому про виграш побігла розповісти чоловікові", - згадує переможниця.

Далі про виграш Громова розповіла мамі.

"Сестрам, ну і дітям, звісно", - додала вона.

Плани на виграш переможниця вже має.

"Дітям допоможемо, можливо купимо сину житло. Ну, і хочемо поїхати відпочити. Думаю, що за кордон, ми за кордоном ще не були", - каже українка.

На виграші переможниця зупинятися не збирається. Мріє, що одного разу їй пощастить зірвати джекпот "Лото-Забава" розміром у 3 млн грн.

До речі, у тому тиражі, коли українка отримала омріяний чек, в Україні з'явився новий, уже 324-й, мільйонер "Лото-Забава".

Українські Національні Новини

Суспільство