ukenru
ukrayini-dosi-ne-nadali-informatsiyu-schodo-zniklogo-zhurnalista-s-asyeyeva-i-geraschenko

Україні досі не надали інформацію щодо зниклого журналіста С.Асєєва - І.Геращенко

 • 9104 переглядiв

КИЇВ. 5 липня. УНН. Інформацію щодо долі та місцезнаходження зниклого без вісти донецького журналіста Станіслава Асєєва досі не надали українській стороні. Про це на сторінці у Facebook повідомила Перший заступник Голови Верховної Ради Ірина Геращенко, передає УНН.

“Втретє, протягом останнього місяця, ми поставили на групі питання щодо долі Станіслава Асєєва. Так ось, представники ОРДО сьогодні цинічно заявили, що в них немає ніякої офіційної інформаціі про Станіслава! Що вони не знають, чи затримували таку людину і де він,” — повідомила І.Геращенко.

Крім того, В.Медведчук, який також є представником української сторони в гуманітарній групі, підкреслив, що направляв кілька запитів з вимогою негайно надати інформацію про його місцеутримання.

І.Геращенко наголосила на тому, що координатори ОБСЄ в гуманітарній групі і ТКГ мають зробити публічну заяву щодо долі журналіста, його затримання і незаконного ув’язнення, вимагати від ОРДО інформацію про С.Асєєва і доступу міжнародних гуманітарних місій до нього.

Як повідомляв УНН, донецький журналіст Станіслав Асєєв зник.  Рада Європи взяла на контроль справу про його зникнення.

Українські Національні Новини

Суспільство