ukenru
ukrayina-zvernulasya-v-sche-odin-organ-oon-cherez-ukaz-putina

Україна звернулася в ще один орган ООН через указ Путіна

 • 10696 переглядiв

КИЇВ. 25 квітня. УНН. Україна закликала офіс Верховного комісара ООН з прав людини швидко і належним чином відреагувати на підписання указу президентом РФ Володимиром Путіним про спрощення видачі російських паспортів жителям окупованих територій Донецької та Луганської областей. Про це УНН повідомляє з посиланням на заяву постпредства України при відділенні ООН та інших міжнародних організаціях у Женеві.

"Офіс Верховного комісара ООН з прав людини закликано швидко і належним чином відреагувати на ганебне рішення Кремля щодо видачі російських паспортів мешканцям тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей України", - вказали у Twitter в українському постпредстві.

Раніше Україна звернулась до Радбезу ООН щодо російських паспортів на Донбасі. На вимогу України Радбез ООН збереться 25 квітня.

Нагадаємо, 24 квітня президент Росії Володимир Путін підписав указ про спрощений порядок отримання громадянства РФ для жителів ОРДЛО.

Офіс Верховного комісара #ООН з прав людини @UNHumanRights закликано швидко і належним чином відреагувати на ганебне рішення Кремля щодо видачі російських паспортів мешканцям тимчасово окупованих територій #Донецької та #Луганської областей #України pic.twitter.com/2BMlouNfXg

— UKR Mission to UNOG (@UKRinUNOG) 25. April 2019

Українські Національні Новини

Політика