ukenru
ukrayina-zaproponuvala-nato-perevesti-format-spivpratsi-v-bilsh-praktichnu-ploschinu

Україна запропонувала НАТО перевести формат співпраці в більш практичну площину

 • 10266 переглядiв

КИЇВ. 25 жовтня. УНН. У п’ятницю, 25 жовтня, в рамках робочого візиту до штаб-квартири НАТО в Брюсселі Міністр оборони України Андрій Загороднюк взяв участь у засіданні Північноатлантичної ради НАТО на рівні Міністрів оборони держав-контрибуторів тренувально-дорадчої Місії НАТО "Рішуча підтримка" в Ісламській Республіці Афганістан та провів ряд зустрічей, зокрема, з Генеральним секретарем НАТО Йенсом Столтенбергом. Про це повідомляє пресслужба Міноборони України, передає УНН.

"Під час короткої, але змістовної бесіди з Генеральним секретарем НАТО Йенсом Столтенбергом, Міністр оборони розповів про стан реформування Міноборони та ЗС України, наголосивши при цьому, що вступ до НАТО залишається ключовим пріоритетом військового відомства України. Йшлося також про поточну ситуацію на сході України та Азово-Чорноморському регіоні. Андрій Загороднюк вніс пропозицію щодо переведення формату співпраці в більш практичну площину", - йдеться в повідомленні.

У Міноборони також зазначили, що Загороднюк провів важливі двосторонні зустрічі зі своїми іноземними колегами з Франції, Італії, Грузії та Швеції.

Як повідомляв УНН, Столтенберг закликав країни НАТО збільшити підтримку Україні.

Українські Національні Новини

Політика