ukenru
ukrayina-zamknula-shistku-kraschikh-zbirnikh-za-pidsumkami-yeyuof-2019

Україна замкнула шістку кращих збірних за підсумками ЄЮОФ-2019

 • 8857 переглядiв

КИЇВ. 28 липня. УНН. Представники спортивної гімнастики Ілля Ковтун та Володимир Костюк в чергове підкорили спортивне Баку, поставивши потрійну медальну крапку для "жовто-блакитної" команди на Європейському юнацькому олімпійському фестивалі, інформує УНН з посиланням на НОК України.

У вправах на паралельних брусах Ілля Ковтун продемонстрував результат 14,600, а його колега за збірною Володимир Костюк – 14,300, завдяки чому юні спортсмени піднялися на першу та другу сходинку п’єдесталу, а на гімнастичній арені азербайджанської столиці знову замайоріли українські прапори.

Крім того, Ковтуну не було рівних і у вправах на поперечці – з результатом 13,366 наш земляк у фінальний день змагань робить золотий дубль і на переможній ноті укомплектував колекцію нагород збірної України в Баку.

Таким чином, цілий медальний врожай принесла "синьо-жовтій" команді на ЄЮОФ-2019 спортивна гімнастика – загалом 11 нагород.

Зазначимо, Україна фінішувала на Олімпійському фестивалі з 25-ма медалями - 8 з них найвищого ґатунку, 7 "срібних" і 10 бронзових, і на 6-му місці загального заліку

Українські Національні Новини

Спорт