ukenru
ukrayina-viyshla-z-pensiynoyi-ugodi-z-krayinami-uchasnitsyami-spivdruzhnosti-nezalezhnikh-derzhav

Україна вийшла з пенсійної угоди з країнами-учасницями Співдружності Незалежних Держав

 • 7941882 переглядiв

КИЇВ. 18 березня. УНН. Президент України Володимир Зеленський підписав указ №158/2023 про вихід України з Угоди про порядок пенсійного забезпечення та державного страхування співробітників органів внутрішніх справ держав — учасниць Співдружності Незалежних Держав, передає УНН з посиланням на сайт глави держави.

Цитата

"Вийти з Угоди про порядок пенсійного забезпечення та державного страхування співробітників органів внутрішніх справ держав — учасниць Співдружності Незалежних Держав, учиненої 24 грудня 1993 року в м. Ашгабаті", - йдеться у документі.

Доповнення

Також Володимир Зеленський доручив Міністерству закордонних справ України повідомити депозитарію Угоди про вихід України з неї.

"Міністерству закордонних справ України повідомити депозитарію Угоди про порядок пенсійного забезпечення та державного страхування співробітників органів внутрішніх справ держав — учасниць Співдружності Незалежних Держав про вихід України з названої Угоди", - зазначається в указі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна припинила угоду з рф про нагляд за роботою стратегічних ракетних комплексів. Зеленський підписав указ

Українські Національні Новини

Політика