ukenru
ukrayina-viyde-z-tsiyeyi-viyni-peremozhtsem-ministr-oboroni-estoniyi

"Україна вийде з цієї війни переможцем" - міноборони Естонії

 • 205697 переглядiв

КИЇВ. 25 травня. УНН. Міністр оборони Естонії Калле Лаанет переконаний, що для рф війна закінчиться поразкою. За його словами, українці показалии всьому світу свою мужність та бойовий дух. Про це повідомляє УНН, посилаючись на ERR.

Цитата

"Я думаю, що Україна вийде з цієї війни переможцем. Чому я так вважаю? Тому що українці продемонстрували неймовірні бойовий дух та здатність до опору. Крім того, Захід зрештою зрозумів, що Україна бореться не лише за себе, а й за нас. І, звичайно, керована путіним армія і він сам припустилися багатьох помилок до початку вторгнення", - розповів він. 

Деталі 

Також він зазначив, що позиція західних країн у питанні допомоги суттєво змінилася, однак Україна все ще потребує додаткового озброєння.

"Якщо всі західні союзники заявляють, що Україна має виграти цю війну, то для мене питання в тому, чого ми тоді тягнемо? Надамо навчання у достатньому обсязі, системи озброєння, щоб було якнайменше загиблих серед мирного населення та й взагалі загиблих. Тобто потрібно якнайшвидше закінчити цю війну. Не дипломатією. росіян потрібно просто вибити з території України", – заявив Лаанет.

Нагадаємо 

Естонія з перших днів повномасштабного вторгнення рф в Україну надавала допомогу. Так, радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк наголосив, що за три місяці Естонія передала Україні третину свого військового бюджету.

Українські Національні Новини

Новини Світу