ukenru
ukrayina-vislovila-spivchuttya-indoneziyi-cherez-katastrofu-litaka-poblizu-dzhakarti

Україна висловила співчуття Індонезії через катастрофу літака поблизу Джакарти

 • 13426 переглядiв

КИЇВ. 10 січня. УНН. Україна стоїть поруч з народом та урядом Індонезії у трагічних подіях навколо авіакатастрофи у Джакарті. Про це повідомив у Twitter глава МЗС України Дмитро Кулеба, інформує УНН

"Вражений трагічними повідомленнями про катастрофу авіарейсу Sriwijaya SJ182 в Індонезії. Я глибоко співчуваю родинам жертв. У цей складний час Україна стоїть поруч з народом та урядом Індонезії", - написав Кулеба.

Як повідомлялося раніше в УНН, рятувальники знайшли ймовірні рештки пасажирів і уламки літака.

Нагадаємо, 9 січня стало відомо, що з літаком рейсу SJ182 авіакомпанії Sriwijaya Air втратили зв'язок авіадиспетчери в Індонезії незабаром після вильоту лайнера зі столиці країни Джакарти. Йдеться про літак серії Boeing 737-500.

Пізніше було оголошено, що літак впав у воду неподалік від індонезійської столиці Джакарти через кілька хвилин після вильоту.

За даними міністерства транспорту країни, на борту перебувало 62 людини, у тому числі близько 10 дітей.

Як повідомлялося раніше в УНН, за даними МЗС, на борту літака, який зазнав катастрофи в Індонезії, не було українців.

Shocked by tragic reports of Sriwijaya Air Flight #SJ182 crash in Indonesia. My deepest sympathy is with the families of the victims. Ukraine stands with the people and the government of Indonesia at this difficult time @Kemlu_RI @Menlu_RI

— Dmytro Kuleba (@DmytroKuleba) January 10, 2021

Українські Національні Новини

Політика