ukenru
ukrayina-vikonala-svoyi-zobovyazannya-po-rozvedennyu-sil-bilya-zolotogo-frn

Україна виконала свої зобов'язання по розведенню сил біля Золотого - ФРН

 • 11076 переглядiв

КИЇВ. 8 листопада. УНН. Надзвичайний і повноважний посол Німеччини в Україні Анка Фельдгузен заявила, що українська сторона виконала свою частину зобов'язань по відведенню сил біля Золотого. Про це повідомляється на офіційній сторінці Посольства Німеччини в Twitter, передає УНН.

Під час брифінгу на ділянці розведення сил біля Золотого посол ФРН в Україні Анка Фельдгузен заявила, що Україна виконала свої міжнародні зобов'язання.

"Люди тут почуваються в безпеці і після розведення сил, та раді закінченню обстрілу. Успішно здійснивши розведення сил, Україна виконала ще одне взяте на себе зобов'язання", - повідомила Фельдгузен.

Як повідомлялося раніше, посли Німеччини, Франції та Британії прокоментували розведення сил на Донбасі, відзначивши зусилля української влади у напрямі розведення сил і засобів на Донбасі, а також висловили вдячність за можливість особисто почути думки місцевих мешканців щодо цього процесу.

Вчора в районі розведення сил біля Золотого Анка Фельдгузен заявила: "Люди тут почуваються в безпеці і після розведення сил та раді закінченню обстрілу. Успішно здійснивши розведення сил, Україна виконала ще одне взяте на себе зобов'язання". pic.twitter.com/jpR9xFcPTI

— Посольство Німеччини (@GermanyinUA) November 8, 2019

Українські Національні Новини

Політика