ukrayina-tsogo-roku-poverne-mariupol-zaluzhniy

Україна цього року поверне Маріуполь – Залужний

 • 2021175 переглядiв

КИЇВ. 24 лютого. УНН. Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний у документальному фільмі Дмитра Комарова до річниці повномасштабного вторгнення росії розповів, як на день Святого Миколая один з хлопчиків запитав в нього стосовно деокупації Маріуполя. На що Головнокомандувач відповів, що українці повернуть місто цього року, передає УНН.

Цитата

“На День Святого Миколая, прям біля цього столу, хлопчина чотирьох років, Ілля його звати. Він мене взяв за руку та відвів. Він каже:” Нагніться, я вам дещо на вушко скажу: ми точно повернемося в Маріуполь?”. Я говорю: “Так”. Він каже: “А коли?”. Я кажу: “В цьому році”. Це надихає”, – розповів він.

Доповнення

Президент України Володимир Зеленський у річницю початку повномасштабної війни, яку розпочала росія проти України, заявив, що українці вистояли й зроблять все, щоб цього року здобути перемогу. Президент звернувся також до людей, які перебувають у тимчасовій окупації та наголосив, що Україна не залишила їх, і так чи інакше буде звільнено всі українські землі.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Україна цього року поверне Маріуполь – Залужний

     • 2021175 переглядiв

    Нарешті "білий дим": ЄС погодив 10 пакет санкцій щодо росії - ЗМІ

     • 1860452 переглядiв

    У Лондоні з'явиться "Київська дорога": відео

     • 1434393 переглядiв