ukrayina-ta-postachannya-boyepripasiv-budut-sered-top-tem-zustrichi-goliv-mzs-yes

Україна та постачання боєприпасів будуть серед топ-тем зустрічі голів МЗС ЄС

 • 82611 переглядiв

Деталі

Допомога ЄС Україні та війна на Близькому Сході - головні теми зустрічі в Брюсселі міністрів закордонних справ 27 країн-членів ЄС, яка відбудеться 13 листопада. Очікується, що дискусія щодо України буде зосереджена на фінансовій та військовій підтримці, включаючи постачання боєприпасів.

Як зазначає The Guardian, одне з питань полягає в тому, чи зможе ЄС виконати свою обіцянку щодо постачання великої кількості боєприпасів.

Міністр закордонних справ Німеччини Анналена Бербок, яка прибула на саміт, заявила: "Якою б сильною не була нинішня криза на Близькому Сході, важливо також протистояти геополітичним викликам тут, на місцях… путін радіє драматичній ситуації у всьому світі".

"Ми не лише продовжимо нашу підтримку України, ми продовжимо розширювати та збільшувати її, особливо з боку Федеративної Республіки Німеччина, не лише з метою зимової оборони на найближчі тижні та місяці, коли зрозуміло, що російський президент знову експлуатуватиме потреби людей холодною зимою", - зазначила голова МЗС ФРН.

"Наша підтримка також буде значно розширена, особливо наступного року", - наголосила Бербок.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Як захистити свої активи?

     • 60697 переглядiв

    Шахраї зараз активніші, аніж до початку вторгнення рф - аналіз

     • 75889 переглядiв

    УНН шукає редактора стрічки новин

     • 80035 переглядiв