ukenru
ukrayina-provodit-ekspertizi-po-plivkakh-derkacha-venediktova

Україна проводить експертизи по "плівках Деркача" - Венедіктова

 • 19074 переглядiв

КИЇВ. 12 вересня. УНН. В Україні тривають експертизи “плівок Деркача”, які перевіряють на те, чи вони змонтовані і чи можна ідентифікувати голоси. Про це сказала Генеральний прокурор Ірина Венедіктова в інтерв’ю ток-шоу “Свобода слова Савіка Шустера”, передає УНН.

“Стосовно того, коли з’явилася пресконференція, заяви щодо цих плівок приходили ще раніше. І навіть була ухвала суду щодо внесення відомостей в ЄРДР. Тому, в принципі, це реально відбувалося, може, паралельно, може, трохи раніше, і ситуація саме тоді вже накалялася. Я прекрасно розумію, що прокуратура завжди була інструментом впливу… Зараз слідство щодо “плівок Деркача” триває… І знов таки, експертизи: чи змонтовані плівки, чи можливо ідентифікувати голоси. Все це відбувається”, - сказала Ірина Венедіктова.

Вона зазначила, що вважає, що це особиста перемога всіх нас, що Україна до сих пір не є на шпальтах всіх світових газет.

“І нас не втягнули в політику і геополітику, і політику національного рівня США. Ми не маємо втручатися в діяльність інших держав”, - додала Ірина Венедіктова.

Нагадаємо, США ввели санкції проти народного депутата Деркача за втручання у вибори.

Українські Національні Новини

Політика