ukrayina-pripinyaye-reyestratsiyu-obyektiv-prava-intelektualnoyi-vlasnosti-povyazanikh-z-rosiyeyu

Україна припиняє реєстрацію об’єктів права інтелектуальної власності, пов’язаних з росією

 • 240838 переглядiв

КИЇВ. 8 жовтня. УНН. Уряд прийняв постанову України «Деякі питання здійснення заходів зі сприяння захисту прав інтелектуальної власності та реєстрації у митному реєстрі об’єктів права інтелектуальної власності, які охороняються відповідно до закону», передає УНН з посиланням на пресслужбу Кабміну.

Деталі

Прийнятою постановою врегульовується питання припинення сприяння захисту об’єктів прав інтелектуальної власності через російську агресію. А саме: встановлюється припинення реєстрації об’єктів права інтелектуальної власності у митному реєстрі об’єктів права інтелектуальної власності, які охороняються відповідно до закону за заявами правовласників (їх уповноважених представників):

- громадян рф, юридичних осіб, що створені та зареєстровані відповідно до законодавства рф та/або кінцевим бенефіціарним власником яких є громадяни рф чи інші юридичні особи, створені та зареєстровані відповідно до законодавства рф;

- якщо виробниками, експортерами або імпортерами товарів, що містять об’єкти права інтелектуальної власності, є особи, зазначені вище.

Окрім того, врегульовано питання встановлення зупинення реєстрації об’єктів права інтелектуальної власності у Реєстрі за заявами правовласників (їх уповноважених представників) фізичних та/або юридичних осіб, до яких застосовано персональні спеціальні економічні та інші обмежувальні заходи (санкції) відповідно до Закону України «Про санкції».

Українські Національні Новини

Економіка

    Популярні

    Новини по темі

    рф призначила командувача окупаційних військ в Україні

     • 119448 переглядiв

    гауляйтер сальдо готує вивезення українських дітей

     • 167990 переглядiв