ukrayina-otrimala-vid-britaniyi-u-ponad-15-raziv-bilshe-snaryadiv-nizh-planuvalos-minoboroni

Україна отримала від Британії у понад 15 разів більше снарядів, ніж планувалось - Міноборони

 • 152528 переглядiв

КИЇВ. 21 липня. УНН. Велика Британія доставила Україні на 184 тисячі артилерійських снарядів більше ніж планувала рік тому. Таку заяву зробив міністр оборони країни Бен Воллес, повідомляє The Guardian, пише УНН.

Деталі

Бен Воллес сказав, що Британія "надала значну кількість військової техніки, боєприпасів та нелетальної допомоги", оскільки українські бійці захищають свою територію і прагнуть вигнати російських окупантів.

Цитата

“Хоча в невеликій кількості областей ми надали менше, ніж очікувалося... ми перевиконали плани в критично важливих сферах, таких як артилерія, оперативно реагуючи на пріоритети України та розвиток подій на полі бою. Наприклад, ми доставили у понад 15 разів більше артилерійських боєприпасів, ніж планувалося спочатку".

Нагадаємо

12 липня Велика Британія оголосила новий пакет військової допомоги Україні, у який увійдуть бойові машини, боєприпаси, а також 50 мільйонів фунтів стерлінгів (64,7 млн доларів – ред.) для ремонту обладнання та створення військового реабілітаційного центру в Україні.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    На Одещині ворожий ракетний удар знищив дві пожежні машини

     • 148256 переглядiв

    Окупанти на Луганщині посилюють пропускний режим - ОВА

     • 200288 переглядiв

    Україна може отримати F-16 до кінця року - Кірбі

     • 196187 переглядiв

    Кулеба про "зернову угоду": ми готові піти на будь-який ризик

     • 325151 переглядiв