ukrayina-nikoli-ne-vidmovitsya-vid-suverenitetu-zelenskiy

Україна ніколи не відмовиться від суверенітету - Зеленський

 • 292485 переглядiв

КИЇВ. 16 липня. УНН. У вечірньому зверненні Президент України Володимир Зеленський заявив, що Україна боротиметься за суверенітет до перемоги та щороку ставатиме сильніше, аби допомагати іншим націям берегти свободу. Про це пише УНН.

Цитата 

“Наша держава ніколи не відмовиться від свого суверенітету. Це вже очевидно всім у світі. І хоч би яким був російський терор, ми знаємо, що українська свобода все одно збережеться, все одно переможе.

Щороку Україна ставатиме лише міцнішою та допомагатиме іншим вільним націям берегти суверенітет і будувати спільну безпеку. Україна це може”, - йдеться у повідомленні. 

Деталі 

Президент зазначає, що українські цінності є  у наших фундаментальних державних документах і підтверджуються силою й рішучістю наших людей. 

“Мільйонів українців і українок, для яких воля нашої держави – це їхня особиста воля. Вшановуючи українську свободу, український суверенітет, українську силу, ми завжди вшановуємо наших героїв. Різних людей, які билися й бʼються заради України та яким ми завдячуємо свободою”, - наголосив Зеленський. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ми не можемо залишити жодного міста й села в російській окупації – Зеленський



Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    На Харківщині пролунав вибух - ЗМІ

     • 401490 переглядiв

    Авіаудар по Херсонщині: загинула жінка

     • 274870 переглядiв