ukrayina-matime-vikno-do-bereznya-dlya-ukhvalennya-vidznachenogo-u-semi-krokakh-do-yes-nardep

Україна матиме "вікно" до березня для ухвалення відзначеного у "семи кроках" до ЄС - нардеп

 • 14559 переглядiв

КИЇВ. 10 листопада. УНН. В України буде "вікно" між листопадом і березнем для ухвалення законопроєктів, що були відзначені як акценти щодо вже відзначених семи кроків від Єврокомісії для шляху до ЄС, заявила народна депутатка, заступниця голови комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Євгенія Кравчук, яку цитують у пресслужбі Апарату ВР, пише УНН.

Стосовно подальшого розвитку подій Кравчук зазначила, що Україна очікує на ухвалення у грудні Єврорадою політичного рішення, після чого Європейська комісія буде готуватися до початку переговорів про наш вступ.

Цитата

«Важливо, що нас не триматимуть якісь технічні, бюрократичні моменти, а почнеться реальна підготовка. Також в України ще буде «вікно» між листопадом і березнем, щоби проголосувати ті законопроєкти, що були відзначені як акценти щодо вже відзначених семи кроків», - підкреслила народна депутатка.

Деталі

З її слів, після рекомендацій Єврокомісії ми перебуваємо лише на початку довгого шляху до ЄС.

"Президент Володимир Зеленський уже підписав указ, яким дав доручення Кабміну. Незабаром уряд внесе законопроєкт, де буде описана національна програма з наближення українського законодавства до права Євросоюзу. Загалом щоб закрити 35 розділів, які відповідають різним темам угоди про майбутній вступ України, потрібно буде ухвалити тисячі різних актів", - сказала Кравчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Щоб зробити все, що від нас залежить": у комітеті оцінили можливість змін щодо освіти нацменшин для "7 кроків" до ЄС

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    В Повітряних силах попередили про пуски ракет в напрямку Затоки

     • 19932 переглядiв

    Favbet задонатив 4 млн грн на збір UNITED24 "Безпечне Небо"

     • 12497 переглядiв