ukenru
ukravtodor-proyizd-osnovnimi-dorogami-zabezpecheno-4

Укравтодор: проїзд основними дорогами забезпечено

 • 11084 переглядiв

КИЇВ. 26 лютого. УНН. Автомобільні дороги державного значення на сьогоднішній ранок в Україні переважно сухі, на перевалах - дощ, подекуди сніг. Проїзд основними дорогами забезпечено. Про це УНН повідомляє з посиланням на дані Укравтодору.

"Станом на 6:00 26 лютого місцями дощі у Волинській, Закарпатській, Львівській, Рівненській та Чернігівській областях; туман у Донецькій та Київській областях, на решті території без опадів. Покриття на дорогах державного значення в більшості областей сухе", - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що на більшості перевальних ділянках доріг дощ, на Ужоцькому перевалі невеликий сніг, на Торунському перевалі сніг з дощем. Стан покриття мокрий, на Вишківському місцями засніжений.

"На дорогах державного значення виконуються роботи з обробки протиожеледними матеріалами. Проїзд всіма ділянками доріг державного значення забезпечено", - додали дорожники.

Для забезпечення проїзду дорогами державного значення дорожніми організаціями задіяно в роботі 92 одиниці техніки та 120 робітників.

Українські Національні Новини

Суспільство