ukenru
ukravtodor-povidomiv-pro-stan-proyizdu-osnovnimi-dorogami-3

Укравтодор повідомив про стан проїзду основними дорогами

 • 11431 переглядiв

КИЇВ. 21 лютого. УНН. На сьогоднішній ранок дороги державного значення в Україні переважно сухі, у горах - місцями сніг. Загалом проїзд основними дорогами забезпечено. Про це УНН повідомляє з посиланням на дані Укравтодору.

"Станом на 6:00 21 лютого в Івано-Франківській області в горах сніг, у Кіровоградській, Рівненській, Тернопільській, Харківській та Хмельницькій областях місцями туман, на решті території України без опадів. Покриття на дорогах державного значення переважно сухе, а в областях, де спостерігаються опади, мокре", - йдеться у повідомленні.

На перевальних ділянках доріг в Закарпатській області на Яблуницькому перевалі та Львівській області на Івашківському та Орявському перевалах випав сніг до 5-7 см, додали дорожники. Стан покриття на Торунському перевалі: місцями ожеледиця, на Вишківському: місцями засніжене. На інших ділянках доріг мокро.

"На дорогах державного значення виконуються роботи з обробки покриття доріг протиожеледними матеріалами спусків, підйомів, мостів, заокруглених ділянок тощо. Проїзд всіма ділянками доріг державного значення забезпечено", - вказали в агентстві.

Нагадаємо, 21 лютого в Україні від 8° морозу до 7° тепла.

Українські Національні Новини

Суспільство