ukraintsiv-poperedyly-pro-mozhlyvi-cherhy-na-kordoni-z-polshcheiu-na-tli-turystychnoho-sezonu-shcho-vidomo

Українців попередили про можливі черги на кордоні з Польщею на тлі туристичного сезону: що відомо

 • 13337 переглядiв

На кордоні з Польщею фіксують зростання пасажиропотоку на 40% через туристичний сезон. Найбільші черги спостерігаються у пунктах пропуску 'Краківець', 'Шегині' та 'Рава-Руська'. Водночас повідомляється, що через пункт пропуску 'Ягодин' пропуск легкових авто тимчасово не здійснюється.

Збільшення кількості перетинів кордону і періодичні черги фіксують на низці пунктів пропуску на кордоні з Польщею - у межах Львівської області - на тлі туристичного сезону та сезону відпочинку, повідомили у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби у понеділок, пише УНН.

Деталі

"У пунктах пропуску прикордонники фіксують збільшення пасажиропотоку на 40%. Лише за минулу добу пункти пропуску, у межах Львівської області, на в'їзд та виїзд, перетнули понад 9 тисяч транспортних засобів та понад 60 тисяч осіб. Це пов'язано з туристичним сезоном та сезоном відпочинку", - наведено дані 7-го прикордонного Карпатського загону.

Повідомляється, що найчастіше мандрівники для перетину кордону обирають пункти пропуску "Краківець", "Шегині" та "Рава-Руська". "У зв’язку з цим, перед цими пунктами пропуску, спостерігається періодичне накопичення транспорту", - ідеться у повідомленні.

Менша динаміка руху, як повідомляється, спостерігається у "Смільниці", "Грушеві" та "Угринові".

Мандрівникам з метою зменшення часу очікування радять обирати менш завантажені пункти пропуску для перетину кордону.

Доповнення

Водночас повідомляється, що через пункт пропуску "Ягодин" на кордоні з Польщею пропуск легкових авто тимчасово не здійснюється.

Держмитслужба раніше повідомляла, що, за інформацією польської сторони, у пункті пропуску "Дорогуськ - Ягодин" на ділянці "вʼїзд у Республіку Польща" з 10:00 5 серпня планується проведення ремонту одного вагового комплексу та часткова заміна дорожнього покриття. "У зв’язку з цим можливе сповільнення пропуску вантажних транспортних засобів на виїзд з України", - вказали у митній службі

Про терміни закінчення ремонтних робіт пообіцяли повідомити додатково.

Популярні

Новини по темі

Золото впало в ціні на понад 2% на волатильному ринку

 • 17393 переглядiв