ukrainski-himnasty-prybuly-do-olimpiiskoho-selyshcha-v-paryzhi-i-vzhe-provely-pershi-trenuvannia

Українські гімнасти прибули до Олімпійського селища в Парижі і вже провели перші тренування

 • 17233 переглядiв

Збірна України зі спортивної гімнастики прибула до Олімпійського селища в Парижі. Четверо гімнастів вже провели два тренування, п'ятий спортсмен приєднається до команди 22 липня.

Представники національної збірної команди України зі спортивної гімнастики прибули до Олімпійського селища у Парижі. Четверо гімнастів вже встигли провести два тренування - ранкове та вечірнє. Про це повідомляє Національний олімпійський комітет, передає УНН.

"Представники національної збірної команди України зі спортивної гімнастики прибули до Олімпійського селища. До житлового корпусу української збірної в Олімпійському селищі команда приїхала пізньої ночі 20 липня. Нагадаємо, що з Києва гімнасти вирушила потягом увечері 18 липня. Згодом спортсмени мали авіарейс до самого Парижа", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що гімнасти Олег Верняєв, Ігор Радівілов, Назар Чепурний та Радомир Стельмах вже встигли провести два тренування - ранкове та вечірнє. Гімнаст Ілля Ковтун доєднається до команди разом зі своїми тренерами у понеділок 22 липня.

"Свій шлях на Олімпійських іграх спортивні гімнасти розпочнуть у перший змагальний день, 27 липня", - нагадують в НОК.

Нагадаємо

У четвер, 18 липня, спортсмени національної збірної України зі спортивної гімнастики вирушили до Франції для участі в Олімпійських іграх.

Популярні

Новини по темі

На Чернігівщині у жінки виявили лептоспіроз: що відомо

 • 17409 переглядiв