ukenru
ukraini-potribna-dopomoha-vzhe-zaraz-cherez-vysokyi-ryzyk-nastupu-rf-v-chervni-zelenskyi

Україні потрібна допомога вже зараз через високий ризик наступу рф в червні - Зеленський

 • 24374 переглядiв

Україні потрібні американські зенітно-ракетні комплекси Patriot і більше артилерії, щоб стабілізувати ситуацію на фронті і відбити черговий великий російський наступ, заявив Президент Володимир Зеленський.

Насамперед Україні необхідні американські системи ППО типу Patriot та більше артилерії. Про це сказав Президент України Володимир Зеленський у інтерв’ю CBS News, пише УНН.

За словами Зеленського, Україні найбільше потрібні американські системи протиракетної оборони Patriot і більше артилерії. Він додав, що характер фінансування, виділеного американським урядом на допомогу Україні, має бути розглянутий у перспективі.

"Давайте будемо чесними, гроші, які виділяються Конгресом, адміністрацією, в більшості випадків 80% цих грошей - ну, принаймні, більше 75% - залишаються в США. Ці боєприпаси надходять до нас, але виробництво відбувається там, і гроші залишаються в США, і податки залишаються в США" - каже Президент.

Нагадаємо

За словами Президента Володимира Зеленського, Україні вдалося стабілізувати ситуацію на фронті, але вона не в змозі відбити ще один великий російський наступ.