ukraina-vykorystovuie-dosvid-ssha-pry-budivnytstvi-fortyfikatsiinykh-sporud

Україна використовує досвід США при будівництві фортифікаційних споруд

 • 40834 переглядiв

За словами полковника Віталія Кирилова, українські інженерні підрозділи інтегрують західний досвід та адаптуються до тактики противника під час будівництва нових фортифікаційних споруд. Вони застосовують методи інженерних військ США, враховуючи сучасні тенденції ведення бойових дій та озброєння противника.

При будівництві нових укріплень українські інженерні підрозділи використовують досвід західних країн та враховують поведінку противника. Це повідомив на брифінгу речник Державної спеціальної служби транспорту полковник Віталій Кирилов, передає УНН.

Використовується досвід провідних країн-партнерів у сфері зведення укріплень та ефективності застосування інженерних загороджень. Зокрема нашими підрозділами вдало застосовується досвід Інженерного корпусу Сполучених штатів, за яким створюється ефективне поєднання різних видів інженерних загороджень для досягнення поставлених цілей у короткі терміни та з меншими затратами ресурсів

- сказав Віталій Кирилов.

Деталі

Віталій Кирилов зазначив, що тенденції, форми, способи ведення війни постійно змінюються. Тому змінюються і підходи та пріоритети під час створення фортифікаційних споруд.  Зокрема враховується застосування противником нових зразків озброєння і техніки, використання дронів та безпілотних літальних  апаратів, застосування заборонених видів боєприпасів із вмістом фосфору та запалювальних сумішей, касетних боєприпасів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна продовжує будувати нові укріплення на кордоні з білоруссю

Павло Башинський

Війна

    Популярні

    Новини по темі