ukraina-ta-irlandiia-obhovoryly-zmist-dvostoronnoi-uhody

Україна та Ірландія обговорили зміст двосторонньої угоди

 • 22174 переглядiв

Україна й Ірландія обговорили поглиблення співпраці та зміст двосторонньої угоди. Сторони обмінялися думками щодо конкретних положень та домовилися про подальші кроки у зміцненні партнерства.

У п'ятницю, 2 серпня, Україна й Ірландія провели переговори з метою підтвердити зобов’язання щодо поглиблення та зміцнення двосторонньої співпраці. Про це пише УНН з посиланням на заяву Офісі президента.

Деталі

У відомстві наголошують, що про сьогоднішню розмову Володимир Зеленський домовився з Премʼєр-міністром Ірландії Саймоном Гаррісом під час зустрічі в Шенноні 13 липня.

Відповідно до Указу президента України, українську делегацію очолює керівник Офісу президента України Андрій Єрмак, але сьогоднішній раунд переговорів провів його заступник Ігор Жовква.

"Осінь - час для результатів": Зеленський анонсував нові безпекові угоди для України 31.07.24, 20:36

Ми цінуємо багатогранну підтримку України з боку Ірландії та нашу співпрацю на шляху України до членства в ЄС. Ірландія демонструє солідарність у нашій спільній боротьбі за захист спільних цінностей, справедливий мир і безпечну Європу

- наголосив Жовква. 

Під час зустрічі обговорили зміст двосторонньої угоди, обмінялися думками щодо конкретних положень та домовилися про подальші кроки.

Нагадаємо

Президент Володимир Зеленський під час пресконференції заявив, що Україна планує підписати угоди про безпеку ще з 9 країнами, що доведе загальну кількість країн до 32.

Популярні

Новини по темі

Україна та Ірландія обговорили зміст двосторонньої угоди

 • 22174 переглядiв

Відключення світла у суботу не планують - Укренерго

 • 14346 переглядiв