ukraina-planuie-vyrobyty-v-2024-rotsi-tysiachi-udarnykh-droniv-riznoi-dalnosti-kamyshin

Україна планує виробити в 2024 році тисячі ударних дронів різної дальності - Камишін

 • 25561 переглядiв

Україна планує виробити понад 10 000 ударних безпілотників середньої та 1000 ударних безпілотників дальнього радіусу дії у 2024 році на додаток до одного мільйона безпілотників FPV, оголошеного президентом Зеленським.

Анонсований Президентом України Володимиром Зеленським один мільйон дронів, які будуть виготовлені протягом 2024 року, це лише FPV. Окрім них, планується виготовити тисячі ударних дронів різної дальності, повідомив міністр із питань стратегічних галузей промисловості Олександр Камишін, пише УНН.

Деталі

Вчора на підсумковій пресконференції Президент пообіцяв, що Україна в наступному році виробить мільйон дронів. І це мова тільки про FPV дрони. Вже в грудні ми виробляємо більше 50 тис. FPV дронів

- написав Камишін у Telegram.

За його словами, окрім FPV дронів Україна планує виробити в наступному році більше ніж 10 тис. ударних дронів середньої дальності, та понад  1000 дронів з дальністю за 1000 км.

"Всі виробничі спроможності готові, контрактація на 2024 рік розпочинається", - додав Камишін.

Нагадаємо

Президент України Володимир Зеленський під час підсумкової пресконференції заявив, що Україна виробить мільйон безпілотних літальних апаратів у 2024 році.

Павло Башинський

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Volkswagen, Porsche и Audi перейдуть на стандарт зарядки Tesla

     • 31883 переглядiв

    У Словаччині тривають протести проти уряду Фіцо

     • 31631 переглядiв