ukraina-planuie-otrymaty-vid-ssha-radary-blyzhnoi-dii-politico

Україна планує отримати від США радари ближньої дії – Politico

 • 29618 переглядiв

Київ прагне отримати від США радари малої дальності Sentinel для відстеження балістичних ракет та інших об'єктів; цей запит пов'язаний із занепокоєнням щодо російських ударів по об'єктах інфраструктури в зимові місяці

Київ хоче отримати від США радари ближньої дії Sentinel, які призначені для відстеження балістичних ракет, тихохідних безпілотників, літаків, вертольотів та інших об'єктів. Про це повідомляє газета Politico з посиланням на джерело, знайоме з перебігом американо-українських переговорів, передає УНН.

Деталі

Politico уточнює, що бажання України отримати радари такого типу пов'язане з очікуванням на складний зимовий період. Офіційні особи готуються до ударів Росії по інфраструктурних об'єктах.

Київ шукає радари ближнього радіуса дії Sentinel, які призначені для відстеження балістичних ракет, повільніших безпілотних літальних апаратів і гвинтокрилів

йдеться у повідомленні

Нагадаємо

До Києва здійснив візит міністр оборони США Ллойд Остін. Під час свого візиту він заявив, що Сполучені Штати продовжуватимуть підтримувати Україну у її боротьбі за свободу проти російської агресії.

Також Сполучені Штати оголосили про новий пакет військової допомоги Україні, який містить озброєння більш ніж на 1 мільярд доларів. Пентагон передасть Києву зброю з власних запасів.

Лілія Подоляк

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Україна планує отримати від США радари ближньої дії – Politico

     • 29618 переглядiв

    Росія краде українське зерно через ТОТ Запоріжжя - ЦНС

     • 21396 переглядiв