ukraina-pidpysala-z-chekhiieiu-uhody-pro-patronnyi-zavod-ta-vyrobnytstvo-shturmovykh-hvyntivok

Україна підписала з Чехією угоди про патронний завод та виробництво штурмових гвинтівок

 • 22269 переглядiв

Україна та Чехія підписали угоди про будівництво нового патронного заводу в Україні та виробництво штурмових гвинтівок Colt CZ Group чеською компанією в Україні.

Україна підписала з Чехією угоди про побудову нового патронного заводу в Україні  та виробництва штурмових гвинтівок компанії Colt CZ Group. Про це повідомив прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час спільної пресконференції з прем'єром Чехії Петром Фіалою,  передає кореспондент УНН.

"Оборонна промисловість та виробництво зброї – це один з головних секторів нашої взаємодії. З прем'єр-міністром Фіалою ми обговорили постачання для українського війська нових видів озброєння, підготовку та реабілітацію українських військових, нові спільні проєкти у сфері військово-промислового комплексу", - сказав Шмигаль.

Він повідомив, що підписано дві важливі угоди серед інших угод в сфері оборонної промисловості.

"В Україні буде побудований новий патронний завод, угода підписана між  Sellier & Bellot та "Укроборонсервіс".  Це важливо для забезпечення нашої армії зараз. Друга угода – це виробництво штурмових гвинтівок компанії Colt CZ Group в Україні. Це угода між  Ceska Zbrojovka та відповідним українським підприємством", - розповів Шмигаль.

У Чехії запустили виробництво дронів для України: більшість працівників - українці03.07.24, 12:39

Популярні

Новини по темі

У Києві погіршилась якість повітря: названо причину

 • 18596 переглядiв

Чехія готова приєднатися до програми Ukraine Facility

 • 24683 переглядiв