ukraina-ne-maie-pretenzii-do-zakhidnykh-zmi-yaki-opublikuvaly-video-z-robotoiu-ppo-v-kyievi

Україна не має претензій до західних ЗМІ, які опублікували відео з роботою ППО в Києві

 • 43564 переглядiв

Речник Повітряних сил Збройних сил України Юрій Ігнат підтвердив, що зйомки західних ЗМІ не розкривають чутливої інформації про українську протиповітряну оборону.

Західні видання Reuters та The Sun показали у мережі кадри роботи українського ППО. Речник Повітряних сил Юрій Ігнат зауважив в ефірі телемарафону, що на тих кадрах немає чутливої інформації, передає УНН.

Деталі

Я бачив відео там зрештою нічого немає такого, щоб могло викликати занепокоєння

- сказав Юрій Ігнат.

За його словами, головне аби у відео не було інформації про розташування українських підрозділів ППО.

Якщо там немає в цьому відео чутливої інформації. Тобто звідки вилітають ракети, саме локація сил та засобів протиповітряної оборони, то в принципі нічого тут страшного немає. В небі вибухи, знищуються засоби противника. Тому тут претензій особливих до цього немає

- додав він.

Контекст

Британські видання Reuters та The Sun опублікували унікальні фото та відео роботи ППО під час наймасштабнішої  атаки шахедів на Київ у ніч на суботу, 25 листопада.

Нагадаємо

Сьогодні українська протиповітряна оборона збила 8 з 9 атакуючих безпілотників-камікадзе "шахед", запущених російськими військами, в тому числі один у Київській області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський назвав атаку російських безпілотників у День пам'яті жертв Голодомору цілеспрямованим терором.

Ганна Оніщенко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    В москві спалахнула пожежа після нічної атаки БПЛА

     • 44080 переглядiв