ukraina-italiia-de-dyvytysia-vyrishalnyi-match-vidboru-na-yevro-2024-khto-favoryt-bukmekeriv

Україна - Італія: де дивитися вирішальний матч відбору на Євро-2024, хто фаворит букмекерів

 • 7815 переглядiв

Сьогодні, 20 листопада, збірна України зіграє заключний матч відбіркового турніру до чемпіонату Європи 2024 року проти Італії. Поєдинок відбудеться на стадіоні "Бай Арена" у німецькому Леверкузені

Сьогодні, 20 листопада, збірна України зіграє завершальний матч відбірного турніру до Чемпіонаті Європи-2024, який відбудеться в Німеччині. Суперником наших футболістів стануть чинні чемпіони Європи - збірна Італії, пише УНН.

Стадіон, суддівська бригада, трансляція

Номінально домашній матч збірна України проведе у німецькому місті Леверкузен на стадіоні "Бай Арена".

Стартовий свисток пролунає о 21:45 за київським часом. Його дасть головний арбітр з Іспанії Хесус Хіль Мансано. Обслуговувати матч йому допомагатимуть співвітчизники: судді на лініях - Дієго Барберо та Анхель Невадо, четвертий суддя - Гільєрмо Гуарда.

Пряма трансляція матчу на сервісі MEGOGO та на регіональних канал "Суспільного".

Ситуація в групі, варіанти для України

Першу пряму путівку з групи С на Євро-2024 вже здобула збірна Англії, яка після семи матчів має 19 очок, і не досяжна ні для України, ні для Італії, які набрали по 13 очок перед вирішальним матчем.

Однак, у італійців перевага в особистих зустрічах. 12 вересня збірна Італії обіграла Україну з рахунком 2:1. На два годи Фраттезі, наші футболісти відповіли лише голом Ярмоленка.

Це означає, що навіть нічия не влаштує наших футболістів – для того, щоб зайняти друге місце і отримати пряму путівку на Євро, необхідно перемагати італійців.

Незалежно від результату матчу з італійцями, Україна зможе продовжити боротьбу за путівку на Євро-2024 через плей-офф Ліги Націй. В такому випадку, суперники України стануть відомі після завершення усіх матчів основного групового раунду.

Ставки букмекерів

Фаворитом сьогоднішньої гри букмекери вважають наших суперників. Ставки на перемогу збірної Італії приймаються з коефіцієнтом – 1,92, на перемогу збірної України – 4,20, на нічию – 3,64.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євро-2024: представили офіційний м'яч змагань

Захар Подкидишев

Спорт

    Популярні

    Новини по темі

    Болгарія не планує обмежувати експорт зброї в Україну

     • 3659 переглядiв

    Обстріл Сумщини: у власному будинку загинув чоловік

     • 2031 переглядiв

    Капелюх Наполеона продано майже за 2 млн євро

     • 2797 переглядiв

    Як схуднути безпечно та ефективно: поради та рекомендації

     • 107114 переглядiв