ukenru
ugorschina-obmezhit-vyizd-dlya-mandrivnikiv-iz-semi-krayin-afriki

Угорщина обмежить в'їзд для мандрівників із семи країн Африки

 • 18854 переглядiв

КИЇВ. 27 листопада. УНН. Влада Угорщини ухвалила рішення обмежити в'їзд для мандрівників з семи країн Африки у зв'язку з новим штамом коронавірусу Omicron. Про це УНН повідомляє з посиланням на Reuters.

Деталі

Повідомляється, що Угорщина вводить заборону на в'їзд для мандрівників з Ботсвани, Лесото, Свазіленду, Мозамбіку, Намібії, Південної Африки і Зімбабве після того, як в Південній Африці був виявлений новий варіант коронавірусу.

Так, влада повідомила, що Угорщина приєднується до країн Європейського Союзу щодо обмеження авіаперевезень з південної частини Африки.

Додамо

Перші випадки нового варіанту коронавірусу Omicron вже зафіксували в Ізраїлі, Бельгії, Великій Британії. Підозрюють також його завезення в Німеччині та Чехії.

Через побоювання поширення нового варіанту Omicron, країни ЄС ухвалили рішення закрити кордони з країнами Південної Африки. Таке ж рішення ухвалили Ізраїль і США.

Контекст

Перша людина, інфікована штамом B.1.1.529, була виявлена нещодавно в Ботсвані. Згідно з даними місцевої радіостанції SABC, йдеться про громадянина ПАР. Всесвітня організація охорони здоров'я назвала новий штам COVID-19 грецькою буквою Omicron. Організація кваліфікувала новий варіант як такий, що викликає занепокоєння.

Українські Національні Новини

Новини Світу