ukenru
udari-sche-budut-u-povitryanikh-silakh-zasteregli-ukrayintsiv-schodo-mozhlivikh-atak-rf

Удари ще будуть: у Повітряних силах застерегли українців щодо можливих атак рф

 • 156165 переглядiв

КИЇВ. 11 жовтня. УНН. Українці мають бути готові до можливих масованих атак по території України з боку країни-агресора. Як заявив під час брифінгу прессекретар Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат, росія “зламала зуби” об українську армію і тепер тероризуватиме населення, тому варто очікувати подальшого загострення, передає кореспондент УНН.

Цитата

“Вони “зламали зуби” об українську армію і будуть тероризувати населення саме ударами високоточною зброєю і ракетами, які запускали до цього – крилаті і балістичні. Навіть ті ж “Шахіди” – це вважається високоточною зброєю. Тому, по всій території України варто очікувати подальшого загострення. Удари будуть”, – констатував Ігнат.

Деталі

За словами речника Повітряних сил ЗСУ, російська армія має на озброєнні різні БПЛА, зокрема й ті, що ведуть розвідку, які є ударними та дрони-камікадзе.

“Мова може йти про сотні штук таких БПЛА, які є в них на озброєнні. Це близько трьохсот. Тобто ті, які вмістилися в їхні літаки. Ймовірно, є ще варіант таємного або нетаємного перевезення з Ірану дронів-камікадзе”, – каже Ігнат.

Речник ПС зазначив, що невідомо, на скільки в них вистачить ракет. Проте, є оприлюднені дані Головного управління розвідки, які свідчать про те, що окупанти битимуть по критичних об’єктах, які Україна швидко буде відновлювати.

“Ми будемо все відновлювати оперативно. Усі служби зараз будуть працювати в мега-режимі для того, щоб забезпечити людей світлом та водою”, – додав він.

Доповнення

За даними Головного управління розвідки, російські окупанти продовжують перекидати на територію білорусі дрони-камікадзе “Shahed-136” - станом на 10 жовтня на територію країни було завезено 32 зазначених БПЛА, до 14 жовтня планується завезти ще 8.

Українські Національні Новини

Війна