udar-raketami-s-300-po-kharkovu-odna-lyudina-zaginula-sche-chotiri-otrimali-poranennya

Удар ракетами С-300 по Харкову: одна людина загинула, ще чотири отримали поранення

 • 275943 переглядiв

КИЇВ. 17 липня. УНН. Внаслідок ракетної атаки на Харків у веделю ввечері загинув цивільний чоловік. Ще четверо чоловіків отримали поранення. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, пише УНН.

Цитата

“Вчора ввечері, близько 19:00 та 22:00, ворог двічі обстріляв Харків ракетами С-300. Одна з ракет вибухнула у повітрі над територією рф, в місті зафіксовано 4 влучання на території підприємства в Основ'янському районі. На жаль, загинув цивільний чоловік”, - написав Синєгубов у Telegram.

За його словами, троє чоловіків 41-го, 30-ти та 33-ох років отримали поранення та були госпіталізовані, стан середній. Цивільний чоловік 56 років отримав допомогу на місці.

Доповнення

Також голова Харківської ОВА заявив, що сьогодні зранку ворог обстріляв м. Вовчанськ Чугуївського району. Попередньо, 1 чоловік 60 років отримав поранення, госпіталізований. На місці працюють екстрені служби.

Протягом минулої доби ворог з мінометів та артилерії обстрілював прикордонні та прифронтові населені пункти Богодухівського, Харківського, Чугуївського та Куп'янського районів області.

У с. Благодатівка Куп'янського району внаслідок ворожого мінометного обстрілу пошкоджено приватний будинок, господарчі споруди та автомобіль.

У с. Одноробівка Богодухівського району внаслідок ворожого мінометного обстрілу пошкоджено 5 приватних будинків.

“Близько 17:15 у Немишлянському районі Харкова двоє цивільних чоловіків 21 та 22 років намагалися розібрати невстановлений вибухонебезпечний предмет. В результаті вибуху обидва отримали поранення та були госпіталізовані. Медики оцінюють їхній стан як середньої тяжкості”, - зазначив очільник ОВА.

Нагадаємо

Раніше УНН повідомляв, що унаслідок ворожої ракетної атаки на Харків, яка відбулась у вечір неділі, одна людина загинула та ще троє отримали. поранення

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    У ГУР висловилися щодо подій на Кримському мосту

     • 826890 переглядiв