ukenru
ubivtsya-viyavivsya-odnofamiltsem-zhertvi-podrobitsi-zamovnogo-etnichnogo-vbivstva-v-odesi

Убивця виявився однофамільцем жертви: подробиці замовного етнічного вбивства в Одесі

 • 19647 переглядiв

КИЇВ. 5 серпня. УНН. Убивцею Лачіна Мамедова, застреленого в Одесі 3 липня, виявився його однофамілець - Ельмураз Мамедов. Про це повідомив керівник регіонального управління Нацполіціі Олег Бех, передає УНН.

За словами Олега Беха, загиблому Лачіну Мамедову було 25 років. У нього залишилися двоє малолітніх синів - у віці півтора року і всього декількох місяців. До кримінальної відповідальності не притягувався. Його вбивцею виявився, за словами Беха, 27-річний громадянин Грузії, Ельмураз Мамедов.

Лачін Мамедов не був офіційно працевлаштований, допомагав братові поставляти продукти в торгові точки. Жив в орендованій квартирі з родиною. За три тижні до злочину скаржився дружині, що його життю загрожує небезпека, але в поліцію не звертався.

За словами правоохоронців, підозрюваний - громадянин Грузії Ельмураз Мамедов - прибув до Одеси з Варшави 26 липня. Через два дні чоловік разом зі спільником, який був з ним на місці злочину, купив автомобіль на болгарських номерах. Вони зняли квартиру поряд з будинком, де жив убитий. Встановлено особу людини, яка оплачувала оренду житла. Його затримали 4 липня у Борисполі при спробі покинути країну.

За даними з різних джерел, азербайджанець за національністю Лачін Мамедов проходив як потерпілий в одній зі справ. Вбивство імовірно може бути пов'язано з утримуваним в Одеському СІЗО уродженцем Азербайджану на ім'я Садік Мірзоєв, який перебуває наразі під слідством.

Нагадаємо, 25-річний Лачін Мамедов був убитий у дворі в Одесі 3 липня п'ятьма пострілами з тринадцяти, випущених його вбивцею-однофамільцем. Помер у "швидкій" дорогою до лікарні. З місця злочину його кілер втік на сріблястому Mercedes на єврономерах.

Українські Національні Новини

УНН-Одеса