ukenru
ubiv-sina-a-tilo-spaliv-choloviku-zagrozhuye-do-15-rokiv-za-gratami

Убив сина, а тіло спалив: чоловіку загрожує до 15 років за гратами

 • 16518 переглядiв

КИЇВ. 27 листопада. УНН. Поліцейські затримали на Миколаївщині чоловіка, який підозрюється у тому, що вбив свого сина, а його тіло спалив. Його біля вогнища знайшв дільничний. Про це УНН повідомили в ГУНП в області.

Деталі

Повідомлення про те, що у селі Мигія сталося вбивство, надійшло до дільничного офіцера райвідділу поліції близько 17:40 26 листопада.

На місці поліцейські з’ясували, що між 53-річним батьком та його 27-річним сином стався конфлікт, що переріс у бійку.

"Чоловік вдарив сина каменем по голові. Від завданого удару молодик помер на місці. Намагаючись приховати скоєне, зловмисник поклав тіло сина до своєї автівки та вивіз за декілька кілометрів від села у лісосмугу. Там розпалив багаття та спалив у ньому тіло вбитого. Згодом саме біля вогнища його і знайшов дільничний", - розповіли у поліції.

Чоловік зізнався поліцейським у вчиненому. Його затримали.

Наразі вирішується питання про повідомлення затриманому про підозру за ч. 1 ст. 115 КК України “Умисне вбивство”. Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі.

Найближчим часом у суді буде вирішено питання щодо обрання чоловіку запобіжного заходу.

Доповнення

За даними зі звіту Нацполіції, у середньому торік одне умисне вбивство ставалося кожні 6 годин. Так, у 2020 році сталося 1326 умисних вбивств, що на 7,1% менше, ніж у 2019 році. Розкрито 95% таких убивств.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП