ukenru
u-zsu-zareyestruvali-11-novikh-vipadkiv-covid-19-odin-viyskoviy-pomer

У ЗСУ зареєстрували 11 нових випадків COVID-19, один військовий помер

 • 25003 переглядiв

КИЇВ. 19 червня. УНН. У Збройних силах України за добу зареєстровано ще 11 випадків коронавірусної хвороби COVID-19, загалом хворіють 143 особи. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу командування Медичних сил ЗСУ.

"Станом на 10:00 19 червня у Збройних Силах України хворіє 143 особи на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2. Всього за час пандемії одужало 242 особи", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на ізоляції (в тому числі самоізоляції) перебувають 386 осіб. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція в найближчі три доби – 22 особи.

"На жаль у Збройних Силах України зафіксовано п’ятий летальний випадок від коронавірусу. 18 червня помер військовослужбовець Збройних Сил України (Львівська область). За наявної інформації у чоловіка окрім гострої респіраторної хвороби COVID-19 спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 були супутні захворювання... За минулу добу зареєстровано 11 нових випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19", - повідомляють військові медики.

Як повідомлялося раніше в УНН, у МОЗ назвали регіони з найбільшим добовим приростом хворих на COVID-19.

Українські Національні Новини

Суспільство