ukenru
u-zsu-za-dobu-zafiksuvali-7-novikh-vipadkiv-covid-19

У ЗСУ за добу зафіксували 7 нових випадків COVID-19

 • 16195 переглядiв

КИЇВ. 25 червня. УНН. У Збройних силах України за добу зареєстровано ще 7 випадків коронавірусної хвороби COVID-19, загалом хворіють 146 осіб. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу командування Медичних сил ЗСУ.

"Станом на 10:00 25 червня у Збройних Силах України хворіють 146 осіб на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2", - йдеться у повідомленні.

Також всього за час пандемії одужало – 290 осіб, летальних випадків – 5.

На ізоляції (в тому числі самоізоляції) перебувають 498 осіб. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція в найближчих три доби – 104 особи.

"За минулу добу зареєстровано 7 нових випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19", - зазначається у повідомленні.

Повідомляється, що з них у Військово-медичному клінічному центрі Західного регіону на лікувані перебувають 2 військовослужбовці. Стан здоров’я пацієнтів задовільний, отримують необхідне лікування.

"На лікуванні вдома під наглядом медичної служби знаходиться 5 осіб (Львівська область - 4 військовослужбовці та Дніпропетровська – 1 працівник ЗС України). Стан здоров’я пацієнтів задовільний, спостерігається легкий перебіг захворювання", - повідомляють військові медики.

Нагадаємо, в Україні вже понад 40 тис. випадків COVID-19, за добу новий антирекорд – 994.

Українські Національні Новини

Суспільство