ukenru
u-zsu-za-dobu-zafiksovano-4-novikh-vipadki-zakhvoryuvannya-na-covid-19-1

У ЗСУ за добу зафіксовано 4 нових випадки захворювання на COVID-19

 • 11930 переглядiв

КИЇВ. 9 червня. УНН. У Збройних силах України хворіють 144 особи на COVID-19: за останню добу підтверджено 4 нових випадки захворювання. Про це повідомляє УНН із посиланням на командування Медичних сил ЗСУ.

"Станом на 10:00 09 червня в Збройних Силах України хворіє 144 особи на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2. Всього за час пандемії одужало – 145 осіб, летальних випадків – 4", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на ізоляції (в тому числі самоізоляції) перебувають 616 осіб. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція в найближчі три доби – 43 особи.

"За минулу добу зареєстровано 4 нових випадки захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19. У Військово-медичному клінічному центрі Північного регіону перебуває 2 військовослужбовців. На лікуванні вдома під наглядом медичної служби знаходяться 2 військовослужбовців Київської області. Стан здоров’я пацієнтів задовільний, отримують необхідне лікування", - повідомляють військові медики.

Як повідомлялося раніше в УНН, у МОЗ назвали регіони з найбільшим добовим приростом хворих на COVID-19.

Українські Національні Новини

Суспільство