ukenru
u-zooparku-floridi-zastrelili-ridkisnogo-tigra-pislya-napadu-na-spivrobitnika

У зоопарку Флориди застрелили рідкісного тигра після нападу на співробітника

 • 31392 переглядiв

КИЇВ. 30 грудня. УНН. У зоопарку Naples Zoo в американському штаті Флорида поліцейський застрелив тигра після того, як тварина вкусила за руку місцевого прибиральника, пише УНН з посиланням на BBC.

Деталі

Восьмирічний малайський тигр на прізвисько "Еко" вкусив прибиральника. Помічник шерифа намагався змусити тварину відпустити руку співробітника, але був "змушений стріляти", повідомили в офісі шерифа.

Повідомляється, що прибиральник, який перебував в "несанкціонованому місці" і, можливо, намагався погладити або погодувати тварину, отримав серйозні травми і був доставлений в лікарню по повітрю.

20-річний чоловік зайшов на територію біля вольєра з тиграми після того, як зоопарк закрився на день, повідомили в офісі шерифа.

Прибиральник, який працював у сторонній компанії, найнятій зоопарком, просунув руку через огорожу вольєра. Спроби погладити або погодувати тварину були "несанкціонованими і небезпечними діями", додали в офісі шерифа.

У зоопарку заявили, що найнятим прибиральникам дозволено прибирати туалети і сувенірний магазин, але не вольєри тварин.

BBC пише, що після того, як тварину підстрелили, вона відступила в задню частину свого вольєра, де її довелося приспати.

Зазначається, що Міжнародний союз охорони природи включає малайських тигрів до виду, що перебуває під загрозою зникнення. За даними Всесвітнього фонду дикої природи, у дикій природі їх залишилося менше 200 особин.

Нагадаємо

Як писав УНН, раніше цього року в Україні, у Чернігівській області, тигр напав на працівника зоопарку.

Українські Національні Новини

Новини Світу