ukenru
u-zmi-nazvali-khoroshoyu-novinoyu-priyednannya-do-burisma-eks-kerivnika-z-tsru

У ЗМІ назвали "хорошою новиною" приєднання до Burisma екс-керівника з ЦРУ

 • 5480 переглядiв

КИЇВ. 27 лютого. УНН. Незалежна нафтогазова компанія Burisma Group, що працює в Україні, оголосила про те, що Джозеф Кофер Блек увійде до ради директорів компанії. Про це пише у своїй колонці The Huffington Post консультант з розвитку бізнесу Тобі Нвазор, передає УНН.

Як зазначається, Джозеф Кофер Блек був директором Антитерористичного центру ЦРУ в період між 1999 і 2002 роками і послом з особливих доручень з питань боротьби з тероризмом в період між 2002 і 2004 роках. "З таким сильним бекграундом, містер Блек буде векурувати сферу забезпечення безпеки та стратегічного розвитку компанії", - пише автор статті.

За словами президента групи Burisma Миколи Злочевського, "ми дуже раді, що пан Блек погодився бути членом ради Burisma в ... Burisma розширюється на нові ринки і ринки, що розвиваються, і активно проводить глобальні енергетичні проекти".

Як зазначає автор статті, профіль Джозефа Кофера Блека показує, "чому він буде відмінно підходити для роботи в області безпеки і стратегічного розвитку Burisma в різних країнах". "Блек добре відомий по всьому світу за свою роботу у сфері боротьби з тероризмом, кібербезпеки, закордонних справ, національної безпеки, а також досвід роботи в галузі міжнародного розвитку бізнесу і розробки стратегій", - йдеться у матеріалі.

Вказано, що після трьох десятиліть державної служби у 2005 році Дж.К.Блек перейшов у приватний сектор і почав надавати компаніям консультації у сфері захисту від загроз безпеки, а також вказівки щодо стратегічної експансії в країнах з високими бар'єрами входу на ринок.

"Це дає підстави для впевненості у тому, що Джозеф Кофер Блек забезпечить Burisma консултаціями у багатьох областях, а отже, це дозволить компанії стратегічно розширювати і розвивати свій бізнес, посилюючи при цьому заходи безпеки", - пише автор статті.

Українські Національні Новини

Економіка