u-zhenevi-startuvala-46-ya-sesiyi-radi-oon-z-prav-lyudini-koli-obgovoryat-ukrayinu

У Женеві стартувала 46-я сесія Ради ООН з прав людини: коли обговорять Україну

 • 12931 переглядiв

КИЇВ. 22 лютого. УНН. У понеділок, 22 лютого, в Женеві стартувала 46-я сесія Ради ООН з прав людини, яка триватиме до 23 березня. На сесії планують, серед простих питань, обговорити ситуацію з правами людини в Україні - питання, згідно з порядком денним, стоїть на четвертому тижні, передає УНН.

Цитата:

"У другій половині дня (19 березня - ред.) запланований інтерактивний діалог з доповіді Верховного комісара по Україні, а також інтерактивний діалог високого рівня про ситуацію з правами людини в Центральноафриканській Республіці", - повідомляють організатори.

Деталі

В ході сесії Рада розгляне звіти з широкого кола питань в галузі прав людини і проведе понад 30 інтерактивних діалогів з експертами, групами і механізмами з прав людини, що стосуються, серед іншого, близько 50 країн. На ньому буде представлено близько 100 тематичних звітів з широкого кола питань, включаючи пандемію COVID-19.

Варто відзначити також, що вже на першому тижні сесії запланований діалог з доповіді Верховного комісара з Білорусі.

Що було раніше

Як повідомляв УНН, генеральний секретар ООН Антоніу Гутерріш, виступаючи на відкритті 46-ї сесії Ради ООН з прав людини в понеділок, висловив думку, що питання справедливого розподілу вакцин від коронавірусу відноситься до сфери питань прав людини.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    У ЗСУ зафіксовано ще один летальний випадок через COVID-19

     • 11005 переглядiв

    У Конго вбили посла Італії

     • 20119 переглядiв