ukenru
u-zelenskogo-zayavili-scho-pivden-ukrayini-obovyazkovo-bude-zvilneniy

У Зеленського заявили, що Південь України обов’язково буде звільнений

 • 136529 переглядiв

КИЇВ. 26 травня. УНН. росія намагається сформувати в мешканців Півдня думку, що Україна їх покинула, а «русский мир» прийшов надовго. Радник керівника Офіса Президента Михайло Подоляк заявив, що як тільки Україна накопичить достатню кількість зброї, Південь України обов’язково буде звільнений, передає УНН.

Цитата

“росія дуже активно намагається сформувати в мешканців Півдня думку, що Україна їх покинула, а «русский мир» прийшов надовго. Повна маячня. Маємо класичну російську психологічну операцію: викликати почуття смути та великої образи покинутих, а потім конвертувати це у гнів ображених. Це – повна маячня”, – написав Подоляк у своєму Telegram.

Деталі

За його словами, уся політико-дипломатична машина сьогодні працює на те, щоб держава отримала достатню кількість зброї для звільнення громадян на окупованих територіях.

Щойно росія виснажиться та втратить наступальний потенціал, а Україна накопичить достатньо – Південь нашої країни буде обов'язково звільнений.

“Уся військова машина працює на те, щоб просто зараз стримати агресивний наступ ворога на сході країни. кремль кидає в бій усе, що має, але час на нашому боці. Це не питання одного дня чи місяця, але й не питання року. Український прапор знову майорітиме над Херсоном. Не завтра, але швидше, ніж хтось може собі уявити”, – заявив Подоляк.

Доповнення

Президент росії володимир путін підписав указ, який передбачає спрощений порядок видачі російського громадянства жителям Запорізької та Херсонської областей України.

Україна різко відреагувала на указ про видачу російських паспортів жителям Запорізької та Херсонської областей.

Українські Національні Новини

Політика