ukenru
u-zelenskogo-bula-zhorstka-rozmova-z-uryadom-schodo-zrostannya-vipadkiv-koronavirusu-timoshenko

У Зеленського була жорстка розмова з урядом щодо зростання випадків коронавірусу - Тимошенко

 • 38401 переглядiв

КИЇВ. 20 червня. УНН. Президент Володимир Зеленський мав жорстку розмову з урядом щодо заходів для запобігання поширенню коронавірусу. Про це заявив в ефірі одного з українських телеканалів заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко, передає УНН.

"Сьогодні була доволі жорстка розмова Президента з правоохоронними органами, з МОЗ, з Прем'єром, щоб провести спілкування та вжити заходів, щоб пояснити людям. В деяких випадках це буде бити по кишені – вони платитимуть штрафи (за порушення карантинних заходів. – ред.)", – сказав він.

Тимошенко зауважив: якщо поточна динаміка захворюваності зберігатиметься, то через 10 днів в Україні буде зовсім інша ситуація.

"Ми не хочемо запроваджувати карантин, який був у нас місяць-два тому. Тому що це б'є по економіці й людях. Ми не хочемо до нього повертатися, тому закликаємо зараз усіх максимально дотримуватися умов карантину. Ніхто не хоче, щоб літа не було, тому закликаємо носити маски, дезінфікувати руки та дотримуватися інших заходів", – зазначив чиновник.

Щоб в Україні не довелося знову запроваджувати жорсткі карантинні заходи, громадяни та бізнес мають дотримуватися протиепідемічних заходів, заявив Тимошенко.

Нагадаємо, в Україні вже 34 984 випадків COVID-19, за добу новий антирекорд - 921.

Українські Національні Новини

Політика